About This Site

This may be a good place to introduce yourself and your site or include some credits.

Search

Alla omdömen

Vi är mycket nöjda med hur vår flytt genomfördes. Det var enkelt anbudsför-farande. Flytten genomfördes proffsig. Flyttkillarna arbetade snabbt men det kändes ändå lungt och sansat. Dessutom var dom vänliga och hade tagit med sig det goda humöret. Hade fått positiv rekommendation om företaget och det stämde verkligen.

Dagmar och Lars Redman

Mycket bra bemötande och snabbt utförd flytt av bohaget. Vi är mycket nöjda!

Anders & Susanne

Flyttade min 94åriga faster från lägenhet in på ett äldreboende.
Packning, flytt, magasinering sköttes utomordentligt av Skövde Statsbud. Inga överraskningar I vad det kostade och med flyttstädningen efteråt, med omdömet; ”Har idag haft slutbesiktning på lägenheten och det var jättebra städat.”
Så rekommenderar jag detta bolag.

Tommy Leo

Redan vid första kontakten fick vi stort förtroende för företaget. Slutpriset blev billigare än offerten eftersom vi gjort en del själva och att man kör på timpris. Proffesionellt utfört med professionell och trevlig personal. Rekommenderar varmt detta företag om ni behöver flytthjälp.

Roger Carlsson

Jag hade en väldigt unik flyttförfrågan (flytta upp en motorcykel en trappa upp in i vardagsrummet) och Skövde stadsbud löste det galant utan några incidenter! Jag är utomordentligt nöjd med bemötandet och servicen. Stort tack!

Berge