Om oss

Flyttningsbyrån Skövde Stadsbud har många års erfarenhet av flyttningar samt transporter av olika slag, inom Sverige och i Norden. Vi flyttar dig i hela Skaraborg – Skövde, Lidköping, Skara, Mariestad, Falköping, Karlsborg, Hjo – och även dig i övriga Sverige.
Vi samarbetar med Alfa Moving, och genom vårt andra bolag, Euroswed i Jönköping, hjälper vi dig även med flytten internationellt. 
Vi erbjuder även magasinering utav bohag och övriga föremål.

RUT-avdrag

Du har möjlighet som privatperson att använda RUT-avdrag även vid flyttning. RUT-avdraget går att göra på all arbetskostnad. Dock inte material, bilkostnad och magasinering.

Miljön i tankarna

Vårt företag värnar om miljön och våra kunder i första hand.
Det sker genom att vi bla. har utbildat våra chaufförer på miljövänlig körning, använder miljömärkta drivmedel och kemikalier till våra fordon.
Kundens önskemål är en viktig del i vårt arbete, vi försöker alltid att tillgodose det kunden ber om i den mån det är möjligt, med tanke på både miljön och våra anställda.

Vi utför både kontorsflyttningar (stora som små), privatflyttningar, tyngre lyft, så som säkerhetsskåp, vapenskåp, piano m.m Vi kan även ordna din flyttstädning med hjälp av vårat eget städteam.

Vår personal

Ulf Sjöö
Mats Andersson
Pernilla Sjöö
Flyttkillarna